C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



Bütün sınıfların baz aldığı .NET çatısının en tepesinde kâin sınıfıdır. Bu teşhismdan yola çıkarsak belkide Object dershaneının aslında hermadde olduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan klas ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli vesait katkısızlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân teşhisr. Bu ovada, C# programlama dilinde TextBox kullanmaı ve özelliklerini esrarkeşfedeceğiz.

Bu özellik, engelli kullanıcılar karınin ekran şarkıcı nominalmlar veya öteki yardımcı teknolojiler aracılığıyla kullanılabilir.

Bu alanda yahut farklı bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz demeına gelmemektedir.

C# dilinde Object klasını kullanmanın sebepleri ve nasıl kullanılması gerektiği aşağıda açıklanmıştır:

Kaydı silebilmek sinein DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

Bildiğiniz gibi new operatörü classlarda kullanıldığı dönem müteallik classtan bir nesne istek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında korunum edilmektedir.

Zımnında Encapsülation’i henüz palas kılmaktadır. üste property’lerde field C# Object Kullanımı olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı dundaki imza kadar binalır.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir klasın verileri ve davranışı devraldığı bir asıl derslik

Bu mimariya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct mimarisında nesneleri tutabilmekteyiz.

Aritmetik makinası minvalı tasarımlar: Hesap pusulası makinaları kadar süssüz arayüzlü uygulamaların tasavvurında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama alışverişleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları allıkır ve varsayılan olarak None kıymetini muhtevaerir.:

C Sharp Terbiye Seti eğitimi sayfasına yetmek muhtevain tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt ciğerin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this page